031 – 10 77 70

En känsla av att komma hem, på kontoret

Precis så vill vi på Atmosfär kontorshotell att du ska känna när du kommer till kontoret, att du kommer hem. Du spenderar i princip 300 dagar av året på jobbet, visst är det då viktigt att du trivs?

På vårt kontorshotell värnar vi om det gemytliga, vi anser att öppna ytor och trevliga lokaler är A & O. Därför har vi just det.

Atmosfär kontorshotell är beläget i Mölndal nära Sisjön på Johannefredsgatan; ett område med mycket liv och rörelse, restauranger och friluftsliv. Att ta en springtur på lunchen eller en cykeltur in till stan är inga problem.

Atmosfär Kontorshotell är beläget så du enkelt tar dig dit och ifrån med cykel, buss eller bil. De stora motorlederna ligger nästintill bredvid och busshållplatsen på ynka 4 minuters avstånd.

Vårt koncept är för dig som har andra prioriteringar än lokaladministration. Därför sköter vi det åt dig, vi vill att du gör det du gör bäst och det vill vi också göra. El, städ, bredband och inbrottslarm, sånt som bara ska fungera utan krångel, det fixar vi.

Våra kontor

Lokalerna är karismatiska med sina välplanerade ytor och stora fönster med mycket ljusinsläpp. Atmosfär Kontorshotell känner du lätt igen på sitt karaktäristiska klocktorn. Lokalerna är förberedda med tre fullt utrustade kök, loungerum, konferensrum, möteslokaler och såklart flera fräscha toaletter.

Här på Atmosfär finns det i stora drag följande tre rumstyper

9 kvadrat

Plats för 1 arbetsplats

15 kvadrat

Plats för 2 arbetsplatser

30 kvadrat

Plats för 4 arbetsplatser

Vad passar dig bäst?

Börjar det bli trångt och ensamt på hemmakontoret?
Kanske längtar du efter lite härliga kontorsgrannar?
Har ditt företag vuxit ur er nuvarande lokal?
Letar ni nu efter nya ytor att ytterligare expandera i?

Hos oss kan du börja arbeta i ett etablerat och trivsamt område samma dag som du flyttar in. Hyr ett eller flera rum, vilken lösning ni än letar efter vill vi fixa åt er, det är vår filosofi — gemensamhetsytor och nya kollegor ingår självklart.

Vad sägs om lounger där du och dina gamla eller nya kollegor kan njuta av en god kopp kaffe innan arbetsdagen startar. Mötet tar du i en av våra flera konferensrum eller mötesrum, såklart stilfullt inredda. När vi pratar inredning är valet flexibelt, antingen flyttar ditt kontor in omgående med i fullt förberedda lokaler med möblering eller så möblerar ni själva det är upp till er.

Vi tycker att det ska vara lätt att hyra kontor.

Planritningar

Planritning, område 1
Planritning, område 2

Vill du veta mer?