Kontorsrum i olika storlekar

Hos oss är kontorsrummen ljusa, fräscha och luftiga. Att byggnaden är långsmal gör att så gott som alla våra kontorsrum har fönster med stort ljusinsläpp.

Kontorsrummen finns i tre olika storlekar, från mindre rum på 9 kvm som passar perfekt om ni är 1–2 personer, till mellanstora och större rum på upp till 30 kvm där ni kan vara 4–6 personer. Det är lätt att anpassa kontorsytan efter hur många anställda ni är. När ditt företag växer utökar du bara ytan och minskar den om ni blir färre. Flexibiliteten gör att kontoret alltid är lagom stort. Dessutom väljer du själv om kontoret ska vara möblerat när du flyttar in eller om du hellre vill ta med dina egna möbler.

Small

Medium

Large

Hyr hos oss!

Allt fler företag upptäcker flexibiliteten och fördelarna med att hyra kontor. Atmosfär Kontorshotell passar alla typer av bolag i olika storlekar, så väl lokala som nationella och globala verksamheter. Våra hyresgäster jobbar inom branscher som ekonomi och administration, rekrytering och bemanning, vård och omsorg, data, teknik och livsmedel. I våra gemensamma utrymmen med lounge och kök finns möjlighet att träffas över en kopp kaffe eller en lunch. Här uppstår inspirerande möten, både mellan kollegor och över företagsgränserna. Är du vår nästa hyresgäst?

Bra läge

Atmosfär Kontorshotell ligger nära Söderleden, vid Fässbergsmotet i Mölndal, vilket gör det enkelt att ta sig hit med bil. Busshållplatsen ligger dessutom precis utanför huset och de fina cykelvägarna gör cykeln till det kanske bästa färdmedlet av dem alla. Det är helt enkelt lätt att ta sig hit, vilket sätt du än väljer.

Kontakt

För mer information eller för att boka visning, kontakta kundansvarig Mikaela Widell!

mikaela@l2fastigheter.se
031-10 77 70