Atmosfär Kontorshotell ska vara en trivsam och stimulerande plats med kontor anpassade efter dina behov. Vi strävar ständigt efter att erbjuda en så enkel och flexibel lösning som möjligt, så att du och ditt företag kan fokusera på det som ni gör bäst.

Om Atmosfär Kontorshotell

2017 startade vi Atmosfär Kontorshotell i Mölndal med bara 12 kontorsrum. Sedan dess har vi successivt utökat verksamheten till drygt 60 kontor med tillhörande lounge, kök och konferensrum och vi kommer fortsätta att bygga ut ännu mer. Med tiden har vi också utvecklat vårt erbjudande, även om grundidén att erbjuda en så enkel lösning som möjligt finns kvar. Därför sköter vi allt från larm, el och bredband till städ och kaffe så att våra hyresgäster kan fokusera på det som de gör bäst.

Att hyra hos oss ska vara smidigt och flexibelt. Om vi har ett ledigt kontor kan man flytta in samma dag och man ska inte heller behöva binda upp sig på flera år. Från början skrev vi avtal på ett år åt gången, men idag har vi löpande avtal med tre månaders uppsägningstid. När vi startade Atmosfär fanns en efterfrågan på mer flexibla avtal med enkel, bekväm och kostnadseffektiv kontorsuthyrning och de senaste åren har den efterfrågan bara ökat. När allt fler dessutom jobbar på distans har många företag insett att de inte behöver ett jättestort kontor som riskerar att stå tomt. Då är kontorshotell en bra lösning!

Hos oss sitter både enmansbolag och större företag från olika branscher, vilket öppnar för nätverkande mellan hyresgästerna. Ofta är det också nystartade företag som börjar med ett kontorsrum och sedan hyr fler när företaget växer. Våra lokaler ligger strax utanför centrala Göteborg, mitt emellan Fässbergsmotet och Åbymotet, vilket gör det enkelt att ta sig hit med bil. Det finns även parkeringar och en busshållplats precis utanför huset. För de som går eller cyklar finns dessutom bra gång- och cykelvägar.

Det är viktigt för oss att leverera service av högsta kvalitet. Som kund- och uthyrningsansvarig finns jag på plats flera dagar i veckan och håller i visningar eller ordnar med annat som hyresgästerna behöver. En av våra styrkor är att vi är lätta att nå och har nära kontakt med våra hyresgäster. Något annat som skiljer oss från andra kontorshotell är att vi äger lokalerna. Att både vara fastighetsägare och driva kontorshotell ger oss andra möjligheter att följa marknaden, vi kan bygga om och använda ytorna i huset till det som våra hyresgäster önskar eller behöver.

Mikaela Widell, kund- och uthyrningsansvarig på Atmosfär Kontorshotell

Kontakt

För mer information eller för att boka visning, kontakta kundansvarig Mikaela Widell!

mikaela@l2fastigheter.se
031-10 77 70

JOHANNEFREDSGATAN 4, MÖLNDAL

031–10 77 70


Atmosfär Kontorshotell är en del av L2 Fastigheter.
Vi vill göra fastigheter bättre.